Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13278
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Гіренко, Наталія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T18:27:45Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T18:27:45Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами. Патент України на винахід № 119205, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/50 (2016.01) A23L 17/60 (2016.01). / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, держ. заклад "Луганський нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". № a 2018 01081; заявл. 05.02.2018; опубл. 10.05.2019, Бюл.№ 9. 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13278 | - |
dc.description.abstract | Винахід стосується способу одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами, який передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса, після перемішування фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C, причому під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку додають порошок рослинного гідробіонта цистозіри і ламінарії або зостери і ряски малої. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;119205 | - |
dc.title | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
119205.pdf | 173.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.