Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorДейниченко, Л. Г.-
dc.contributor.authorПерекрест, В. В.-
dc.contributor.authorГусятник, П. В.-
dc.date.accessioned2022-11-11T17:15:05Z-
dc.date.available2022-11-11T17:15:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГніцевич В. А., Дейниченко Л. Г., Перекрест В. В., Гусятник П. В. Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 163-170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13266-
dc.description.abstractУ статті представлено результати досліджень мікроструктури молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих з використанням ягідних пюре у якості коагулянтів. Проведено аналіз отриманих мікрофотографій, зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчових технологіях.uk_UA
dc.description.abstractВ статье представлены результаты исследований микроструктуры молочно-белковых концентратов из пахты, полученных с использованием ягодных пюре в качестве коагулянтов. Проведен анализ полученных микрофотографий, сделан вывод о дальнейшем использовании молочно-белковых концентратов в пищевых технологиях.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of studies of the microstructure of milk-protein concentrates from buttermilk, obtained using berry puree as coagulants. The analysis of the obtained micrographs was carried out, the conclusion was made about the further use of milk-protein concentrates in food technologies.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;-
dc.titleДослідження мікроструктури молочно-білкових концентратівuk_UA
dc.title.alternativeИсследование структуры молочно-белковых концентратовuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the structure of milk-protein concentratesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25_194_2018.pdf913.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.