Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13254
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коркач, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Крусир, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T16:29:45Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T16:29:45Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Коркач Г. В., Крусир Г. В. Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 130-137. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13254 | - |
dc.description.abstract | У статті наведені біологічні методи з оцінки безпеки та органічності вафельних виробів: біотестування тест-організмами, метод біокристалізації, оцінка натуральності за значенням окисно-відновного потенціалу. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье приведены биологические методы оценки безопасности и органичности вафельных изделий: биотестирование тест-организмами, метод биокристаллизации, оценка натуральности по значению окислительно-восстановительного потенциала. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents biological methods for assessing the safety and organicity of wafer products: biotesting with test organisms, a method of biocrystallization, and an assessment of naturalness by the value of the redox potential. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; | - |
dc.title | Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование натуральности вафельных изделий с синбиотиками | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of naturality of waffle products with synbiotics | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20_194_2018.pdf | 799.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.