Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркач, Г. В.-
dc.contributor.authorКрусир, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-11-11T16:29:45Z-
dc.date.available2022-11-11T16:29:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКоркач Г. В., Крусир Г. В. Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 130-137.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13254-
dc.description.abstractУ статті наведені біологічні методи з оцінки безпеки та органічності вафельних виробів: біотестування тест-організмами, метод біокристалізації, оцінка натуральності за значенням окисно-відновного потенціалу.uk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены биологические методы оценки безопасности и органичности вафельных изделий: биотестирование тест-организмами, метод биокристаллизации, оценка натуральности по значению окислительно-восстановительного потенциала.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents biological methods for assessing the safety and organicity of wafer products: biotesting with test organisms, a method of biocrystallization, and an assessment of naturalness by the value of the redox potential.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;-
dc.titleДослідження натуральності вафельних виробів з синбіотикамиuk_UA
dc.title.alternativeИсследование натуральности вафельных изделий с синбиотикамиuk_UA
dc.title.alternativeResearch of naturality of waffle products with synbioticsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20_194_2018.pdf799.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.