Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13248
Название: | Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності |
Другие названия: | Определение вида и рациональной масовой доли концентратов животных белков в технологии круп повышенной пищевой ценности Determination of the type and rational masal share of concentrates of animal proteins in the technology of grup of increased food value |
Авторы: | Шаніна, О. М. Дугіна, К. В. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Шаніна О. М., Дугіна К. В. Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 113-118. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість крупів підвищеної харчової цінності. Встановлено, що додавання добавок Gitpro D, Scanpro T91 та Scanpro T95 в кількості 1,5% призводить до суттєвого поліпшення консистенції каш без погіршення смаку та запаху. В рассмотрено влияние концентратов животных белков на качество круп повышенной пищевой ценности. Установлено, что внесение добавок Gitpro D, Scanpro T91 и Scanpro T95 в количестве 1,5% приводит к существенному улучшению консистенции каш без ухудшения вкуса и запаха. The effect of animal protein concentrates on the quality of cereals of increased nutritional value is considered. It was established that the addition of Gitpro D, Scanpro T91 and Scanpro T95 in the amount of 1.5% leads to a significant improvement in the consistency of the porridge without deterioration of taste and smell. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13248 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
17_194_2018.pdf | 361.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.