Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13240
Назва: Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліб
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Козін, Сергій Миколайович
Лаврук, Владислав Валерійович
Дата публікації: 25-кві-2019
Бібліографічний опис: Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба. Патент України на корисну модель № 133892, МПК (2019.01) A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01) A23L 13/00. В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. М. Козін, В. В. Лаврук; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11466; заявл. 22.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 4 с.
Короткий огляд (реферат): Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба включає проведення нагрівання напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2, електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 60 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 45 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13240
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133892.pdf143.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.