Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13240
Назва: | Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліб |
Автори: | Михайлов, Валерій Михайлович Бабкіна, Ірина Володимирівна Шевченко, Андрій Олександрович Козін, Сергій Миколайович Лаврук, Владислав Валерійович |
Дата публікації: | 25-кві-2019 |
Бібліографічний опис: | Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба. Патент України на корисну модель № 133892, МПК (2019.01) A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01) A23L 13/00. В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. М. Козін, В. В. Лаврук; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11466; заявл. 22.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба включає проведення нагрівання напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2, електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 60 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 45 хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13240 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
133892.pdf | 143.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.