Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13240
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Козін, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Лаврук, Владислав Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T14:06:52Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T14:06:52Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба. Патент України на корисну модель № 133892, МПК (2019.01) A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01) A23L 13/00. В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. М. Козін, В. В. Лаврук; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11466; заявл. 22.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13240 | - |
dc.description.abstract | Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба включає проведення нагрівання напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2, електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 60 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 45 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліб | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
133892.pdf | 143.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.