Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorБабкіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorКозін, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorЛаврук, Владислав Валерійович-
dc.date.accessioned2022-11-11T14:06:52Z-
dc.date.available2022-11-11T14:06:52Z-
dc.date.issued2019-04-25-
dc.identifier.citationКомбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба. Патент України на корисну модель № 133892, МПК (2019.01) A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01) A23L 13/00. В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. М. Козін, В. В. Лаврук; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11466; заявл. 22.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13240-
dc.description.abstractКомбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба включає проведення нагрівання напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2, електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 60 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 45 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleКомбінований спосіб теплової обробки м'ясного хлібuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
133892.pdf143.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.