Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13237
Назва: Cпосіб виготовлення збивних цукерок
Автори: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Дата публікації: 11-лис-2019
Бібліографічний опис: Cпосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на винахід № 120303, МПК A23G 3/52 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2017 11478; заявл. 23.11.2017; опубл. 11.11.2019, Бюл.№ 21. 5 с.
Серія/номер: 11;120303
Короткий огляд (реферат): Винахід стосується способу виготовлення збивних цукерок, що включає уварювання цукровопатоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування, пакування, причому частину сухого яєчного білка замінюють цілим насінням чіа, яке вносять до розчину сухого яєчного білка в кількості 10-50 % від маси сухого яєчного білка, та частину жирів рослинних у стверділому вигляді замінюють подрібненим насінням чіа, яке вносять в кількості 10-50 % від маси жирів рослинних на стадії збивання суміші жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13237
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
120303.pdf158.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.