Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13237
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorШкляєв, Олексій Миколайович-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T13:42:57Z-
dc.date.available2022-11-11T13:42:57Z-
dc.date.issued2019-11-11-
dc.identifier.citationCпосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на винахід № 120303, МПК A23G 3/52 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2017 11478; заявл. 23.11.2017; опубл. 11.11.2019, Бюл.№ 21. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13237-
dc.description.abstractВинахід стосується способу виготовлення збивних цукерок, що включає уварювання цукровопатоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування, пакування, причому частину сухого яєчного білка замінюють цілим насінням чіа, яке вносять до розчину сухого яєчного білка в кількості 10-50 % від маси сухого яєчного білка, та частину жирів рослинних у стверділому вигляді замінюють подрібненим насінням чіа, яке вносять в кількості 10-50 % від маси жирів рослинних на стадії збивання суміші жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;120303-
dc.titleCпосіб виготовлення збивних цукерокuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
120303.pdf158.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.