Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230
Назва: Спосіб одержання морозива
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Беляєва, Інна Михайлівна
Дата публікації: 25-гру-2012
Бібліографічний опис: Спосіб одержання морозива. Патент України на корисну модель № 76281, МПК A23G 9/04 (2006.01). Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва. № u 2012 08088. Заявл. 02.07.2012. Опубл. 25.12.2012, Бюл.№ 24. 4 с.
Серія/номер: 11;76281
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання морозива включає підготовку сировинних компонентів, змішування, пастеризацію, охолодження та фрезерування суміші. Кислотність вихідної молочної сироватки складає 140...150 °Т, пастеризацію суміші проводять за температури 90...95 °C, протягом 10...12 хв, отриману суміш після охолодження гомогенізують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76281.pdf148.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.