Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Беляєва, Інна Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T12:54:13Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T12:54:13Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання морозива. Патент України на корисну модель № 76281, МПК A23G 9/04 (2006.01). Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва. № u 2012 08088. Заявл. 02.07.2012. Опубл. 25.12.2012, Бюл.№ 24. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання морозива включає підготовку сировинних компонентів, змішування, пастеризацію, охолодження та фрезерування суміші. Кислотність вихідної молочної сироватки складає 140...150 °Т, пастеризацію суміші проводять за температури 90...95 °C, протягом 10...12 хв, отриману суміш після охолодження гомогенізують. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;76281 | - |
dc.title | Спосіб одержання морозива | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.