Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorБеляєва, Інна Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T12:54:13Z-
dc.date.available2022-11-11T12:54:13Z-
dc.date.issued2012-12-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання морозива. Патент України на корисну модель № 76281, МПК A23G 9/04 (2006.01). Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва. № u 2012 08088. Заявл. 02.07.2012. Опубл. 25.12.2012, Бюл.№ 24. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230-
dc.description.abstractСпосіб одержання морозива включає підготовку сировинних компонентів, змішування, пастеризацію, охолодження та фрезерування суміші. Кислотність вихідної молочної сироватки складає 140...150 °Т, пастеризацію суміші проводять за температури 90...95 °C, протягом 10...12 хв, отриману суміш після охолодження гомогенізують.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;76281-
dc.titleСпосіб одержання морозиваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76281.pdf148.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.