Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230
Title: Спосіб одержання морозива
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Беляєва, Інна Михайлівна
Issue Date: 25-Dec-2012
Citation: Спосіб одержання морозива. Патент України на корисну модель № 76281, МПК A23G 9/04 (2006.01). Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва. № u 2012 08088. Заявл. 02.07.2012. Опубл. 25.12.2012, Бюл.№ 24. 4 с.
Series/Report no.: 11;76281
Abstract: Спосіб одержання морозива включає підготовку сировинних компонентів, змішування, пастеризацію, охолодження та фрезерування суміші. Кислотність вихідної молочної сироватки складає 140...150 °Т, пастеризацію суміші проводять за температури 90...95 °C, протягом 10...12 хв, отриману суміш після охолодження гомогенізують.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76281.pdf148.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.