Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230
Title: | Спосіб одержання морозива |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Золотухіна, Інна Василівна Беляєва, Інна Михайлівна |
Issue Date: | 25-Dec-2012 |
Citation: | Спосіб одержання морозива. Патент України на корисну модель № 76281, МПК A23G 9/04 (2006.01). Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва. № u 2012 08088. Заявл. 02.07.2012. Опубл. 25.12.2012, Бюл.№ 24. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;76281 |
Abstract: | Спосіб одержання морозива включає підготовку сировинних компонентів, змішування, пастеризацію, охолодження та фрезерування суміші. Кислотність вихідної молочної сироватки складає 140...150 °Т, пастеризацію суміші проводять за температури 90...95 °C, протягом 10...12 хв, отриману суміш після охолодження гомогенізують. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13230 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.