Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13207
Назва: | Спосіб приготування запіканки манної |
Автори: | Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Бабкіна, Ірина Володимирівна Прасол, Світлана Володимирівна Лой, Володимир Валерійович |
Дата публікації: | 27-сер-2019 |
Бібліографічний опис: | Спосіб приготування запіканки манної. Патент України на корисну модель №136723, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна., С. В. Прасол, В. В. Лой; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. - № u 2019 03151; заявл. 29.03.2019; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16. 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування запіканки манної включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. При цьому здійснюють збалансований вплив тепловими потоками від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 28 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13207 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
136723.pdf | 142.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.