Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13207
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Прасол, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Лой, Володимир Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T11:54:00Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T11:54:00Z | - |
dc.date.issued | 2019-08-27 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування запіканки манної. Патент України на корисну модель №136723, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна., С. В. Прасол, В. В. Лой; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. - № u 2019 03151; заявл. 29.03.2019; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13207 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування запіканки манної включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. При цьому здійснюють збалансований вплив тепловими потоками від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 28 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Спосіб приготування запіканки манної | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
136723.pdf | 142.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.