Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13207
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorБабкіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorПрасол, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorЛой, Володимир Валерійович-
dc.date.accessioned2022-11-11T11:54:00Z-
dc.date.available2022-11-11T11:54:00Z-
dc.date.issued2019-08-27-
dc.identifier.citationСпосіб приготування запіканки манної. Патент України на корисну модель №136723, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна., С. В. Прасол, В. В. Лой; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. - № u 2019 03151; заявл. 29.03.2019; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13207-
dc.description.abstractСпосіб приготування запіканки манної включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. При цьому здійснюють збалансований вплив тепловими потоками від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 28 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleСпосіб приготування запіканки манноїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
136723.pdf142.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.