Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13161
Название: | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 гатунку |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Хомічак, Любомир Михайлович Кузнецова, Тетяна Олегівна Поліщук, Галина Євгеніївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Дроменко, Олена Борисівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Міцкевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публикации: | 10-июл-2012 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 гатунку. Патент України на корисну модель № 71396, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. Б. Дроменко, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00166. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серия/номер: | 11;71396 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану 1 ґатунку, яловичину жиловану 2 ґатунку, жир-сирець яловичий або свинячий як м'ясну сировину, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення води для гідратації, часнику, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, формування і перекручування сардельок, обжарювання, варіння, охолодження. В рецептурі як білкову рослинну добавку використовують концентрат ядра волоського горіха у кількості 1,5…3,0 % за рахунок зменшення частки яловичини 2 ґатунку, який додається в процесі кутерування фаршу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13161 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
71396.pdf | 157.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.