Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13161
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Хомічак, Любомир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Кузнецова, Тетяна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Крапівницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Віта Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Любов Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.contributor.author | Міцкевич, Тадеуш Владиславович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T10:09:53Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T10:09:53Z | - |
dc.date.issued | 2012-07-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 гатунку. Патент України на корисну модель № 71396, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. Б. Дроменко, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00166. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13161 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану 1 ґатунку, яловичину жиловану 2 ґатунку, жир-сирець яловичий або свинячий як м'ясну сировину, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення води для гідратації, часнику, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, формування і перекручування сардельок, обжарювання, варіння, охолодження. В рецептурі як білкову рослинну добавку використовують концентрат ядра волоського горіха у кількості 1,5…3,0 % за рахунок зменшення частки яловичини 2 ґатунку, який додається в процесі кутерування фаршу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;71396 | - |
dc.title | Спосіб отримання сардельок яловичих 1 гатунку | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.