Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13161
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.contributor.authorКузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївна-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorЧаговець, Віта Віталіївна-
dc.contributor.authorЧаговець, Любов Олексіївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorМіцкевич, Тадеуш Владиславович-
dc.date.accessioned2022-11-11T10:09:53Z-
dc.date.available2022-11-11T10:09:53Z-
dc.date.issued2012-07-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сардельок яловичих 1 гатунку. Патент України на корисну модель № 71396, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. Б. Дроменко, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00166. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13161-
dc.description.abstractСпосіб отримання сардельок яловичих 1 ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану 1 ґатунку, яловичину жиловану 2 ґатунку, жир-сирець яловичий або свинячий як м'ясну сировину, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення води для гідратації, часнику, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, формування і перекручування сардельок, обжарювання, варіння, охолодження. В рецептурі як білкову рослинну добавку використовують концентрат ядра волоського горіха у кількості 1,5…3,0 % за рахунок зменшення частки яловичини 2 ґатунку, який додається в процесі кутерування фаршу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;71396-
dc.titleСпосіб отримання сардельок яловичих 1 гатункуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71396.pdf157.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.