Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13151
Title: Дослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печива
Authors: Юсуф Тамаді
Панов, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Фурман, І. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Юсуф Тамаді, Панов А. О. Дослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печива. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Фурман І. О. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 253.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13151
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-253.pdf184.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.