Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorФурман, І. О.-
dc.contributor.authorЮсуф Тамаді-
dc.contributor.authorПанов, А. О.-
dc.date.accessioned2022-11-11T09:44:45Z-
dc.date.available2022-11-11T09:44:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЮсуф Тамаді, Панов А. О. Дослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печива. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Фурман І. О. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 253.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13151-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleДослідження параметрів замішування тіста під час технологічного процесу виробництва цукрового печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg-2021-253.pdf184.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.