Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13147
Назва: | Система автоматизованого керування виробництвом м'ясних консервів |
Автори: | Черняк, А. П. |
Науковий керівник : | Піскачова, І. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Черняк А. П. Система автоматизованого керування виробництвом м'ясних консервів. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Піскачова І. В. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 251. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13147 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg-2021-251.pdf | 185.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.