Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13147
Назва: Система автоматизованого керування виробництвом м'ясних консервів
Автори: Черняк, А. П.
Науковий керівник : Піскачова, І. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Черняк А. П. Система автоматизованого керування виробництвом м'ясних консервів. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Піскачова І. В. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 251.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13147
Розташовується у зібраннях:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy_molod_i_sg-2021-251.pdf185.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.