Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13141
Title: Дослідження параметрів технологічного процесу виробництва цукерок
Authors: Трубчанинов, А. П.
Панов, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Піскачова, І. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Трубчанинов А. П., Панов А. О. Дослідження параметрів технологічного процесу виробництва цукерок. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Піскачова І. В. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 248.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13141
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-248.pdf184.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.