Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13141
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПіскачова, І. В.-
dc.contributor.authorТрубчанинов, А. П.-
dc.contributor.authorПанов, А. О.-
dc.date.accessioned2022-11-11T09:33:36Z-
dc.date.available2022-11-11T09:33:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТрубчанинов А. П., Панов А. О. Дослідження параметрів технологічного процесу виробництва цукерок. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Піскачова І. В. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 248.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13141-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleДослідження параметрів технологічного процесу виробництва цукерокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-248.pdf184.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.