Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13131
Назва: Спосіб виготовлення м'ясних хлібів
Автори: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Шубіна, Лідія Юріївна
Янчева, Марина Олександрівна
Чуйко, Андрій Миколайович
Хохітва, Катерина Віталіївна
Дата публікації: 25-тра-2012
Бібліографічний опис: Спосіб виготовлення м'ясних хлібів. Патент України на корисну модель № 70170, МПК A23L 1/31 (2006.01), A23B 4/10 (2006.01). В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева, А. М. Чуйко, К. В. Хохітва. № u 2011 14554. Заявл. 08.12.2011. Опубл. 25.05.2012, Бюл.№ 10. 5 с.
Серія/номер: 11;70170
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення м'ясних хлібів передбачає обвалювання та жилування м'яса, соління сировини, приготування фаршу, формування хлібів, що передбачає використання форм, виготовлених з металу, дозволеного до використання у харчовій промисловості, попередньо змазаних свинячим топленим жиром, щільне заповнення їх фаршем, не допускаючи пор та повітряних пустот, та вирівнювання фаршу у формі, а також запікання та охолодження. Поверхневий шар фаршу у формі перед запіканням обробляють водним розчином метилцелюлози.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13131
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70170.pdf221.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.