Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13131
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В'ячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Шубіна, Лідія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Хохітва, Катерина Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T09:11:50Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T09:11:50Z | - |
dc.date.issued | 2012-05-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення м'ясних хлібів. Патент України на корисну модель № 70170, МПК A23L 1/31 (2006.01), A23B 4/10 (2006.01). В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева, А. М. Чуйко, К. В. Хохітва. № u 2011 14554. Заявл. 08.12.2011. Опубл. 25.05.2012, Бюл.№ 10. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13131 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення м'ясних хлібів передбачає обвалювання та жилування м'яса, соління сировини, приготування фаршу, формування хлібів, що передбачає використання форм, виготовлених з металу, дозволеного до використання у харчовій промисловості, попередньо змазаних свинячим топленим жиром, щільне заповнення їх фаршем, не допускаючи пор та повітряних пустот, та вирівнювання фаршу у формі, а також запікання та охолодження. Поверхневий шар фаршу у формі перед запіканням обробляють водним розчином метилцелюлози. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;70170 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення м'ясних хлібів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.