Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13128
Назва: Комплексний експертний показник оцінки якості зерна
Інші назви: Complex expert index of grain quality evaluation
Автори: Пузік, Л.М.
Ключові слова: complex expert;quality;interval scale;quality criteria;score;комплексна оцінка;якість;інтервальні шкали;критерії якості;балова оцінка
Дата публікації: 2-бер-2017
Видавництво: Харків : ХНАУ
Бібліографічний опис: Пузік Л.М. Комплексний експертний показник оцінки якості зерна. Вісн. ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2017. №1. С. 53-58.
Короткий огляд (реферат): Пузік Л.М. Комплексний експертний показник оцінки якості зерна. Наведено методику комплексного експертного показника оцінки якості зерна, яка включає параметри, що враховують вплив фізико-хімічних, структурно- механічних, біологічних та інших властивостей зерна. За допомогою комплексного експертного показника можна визначити однозначно не тільки якість заготовлюва- ного зерна, але й сортові відмінності, технологічні властивості або цільове призна- чення.
L.M. Puzik. Complex expert index of grain quality evaluation. The methods of complex expert index of grain quality evaluation as a nondimensioned coefficient are given. They include parameters taking into account the influence of physical and chemical, structural and mechanical, biological and other properties of grain. Using a complex expert index it is possible to define not only the quality of harvested grain but also the varieties differences, technological properties or target destination.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13128
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vkhnau_roslyn_2017_1_8.pdf274.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.