Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13128
Title: | Комплексний експертний показник оцінки якості зерна |
Other Titles: | Complex expert index of grain quality evaluation |
Authors: | Пузік, Л.М. |
Keywords: | complex expert;quality;interval scale;quality criteria;score;комплексна оцінка;якість;інтервальні шкали;критерії якості;балова оцінка |
Issue Date: | 2-Mar-2017 |
Publisher: | Харків : ХНАУ |
Citation: | Пузік Л.М. Комплексний експертний показник оцінки якості зерна. Вісн. ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2017. №1. С. 53-58. |
Abstract: | Пузік Л.М. Комплексний експертний показник
оцінки якості зерна.
Наведено методику комплексного експертного показника оцінки якості зерна,
яка включає параметри, що враховують вплив фізико-хімічних, структурно-
механічних, біологічних та інших властивостей зерна. За допомогою комплексного
експертного показника можна визначити однозначно не тільки якість заготовлюва-
ного зерна, але й сортові відмінності, технологічні властивості або цільове призна-
чення. L.M. Puzik. Complex expert index of grain quality evaluation. The methods of complex expert index of grain quality evaluation as a nondimensioned coefficient are given. They include parameters taking into account the influence of physical and chemical, structural and mechanical, biological and other properties of grain. Using a complex expert index it is possible to define not only the quality of harvested grain but also the varieties differences, technological properties or target destination. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13128 |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vkhnau_roslyn_2017_1_8.pdf | 274.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.