Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТімченко, О. Д.-
dc.contributor.authorЛалабєкян, В. А.-
dc.date.accessioned2022-11-11T07:40:44Z-
dc.date.available2022-11-11T07:40:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛалабєкян В. А. Сучасні формати ресторанного бізнесу України. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді" 28 жовтня 2022 року; наук. кер. Тімченко О. Д. Харків: ДБТУ, 2022. С. 188-190.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13078-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСучасні формати ресторанного бізнесу Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni problemi ta perspektivi rozvitku Ukrayini_2022_188-190.pdf392.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.