Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13062
Назва: Влияние размерных характеристик частиц на толщину семенной оболочки у семян нута
Інші назви: Вплив розмірних характеристик на товщину насінної оболонки у насіння нуту
Effect of dimensional characteristics on the thickness of the seed coat in chickpea seeds
Автори: Мезенцев, В. А.
Бредихин, В. В.
Черняев, А. А.
Ильина, Н. А.
Кобызева, Л. Н.
Безуглая, О. Н.
Ключові слова: нут;толщина семенной оболочки;сравнительные данные;длина;ширина;толщина;товщина насінної оболонки;порівняльні дані;довжина;ширина;товщина;chickpea;thickness of the seed coat;comparative data;length;width;thickness
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Мезенцев В. А., Бредихин В. В., Черняев А. А., Ильина Н. А., Кобызева Л. Н., Безуглая О. Н. Влияние размерных характеристик частиц на толщину семенной оболочки у семян нута. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 90-100.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Короткий огляд (реферат): В Харьковской области изучено влияние размерных характеристик семян на толщину семенной оболочки у шести сортов нута. Используя полученные данные по толщине семенной оболочки, установлены сорта, среди темносеменных и светлосеменных образцов нута, наименее подверженные травмированию.
Вивчено вплив розмірних характеристик насіння на товщину насінної оболонки у шести сортів нуту, що вирощується у Харківській області. Використовуючи отримані дані по товщині насінної оболонки, встановлено сорти, що найменше схильні до травмування серед темнонасіннєвих і світлонасіннєвих зразків нуту.
The effect of the dimensional characteristics of seeds on the thickness of the seed coat in six varieties of chickpea has been studied in the Kharkov region. Using the obtained data on the thickness of the seed coat, varieties were found to be the least susceptible to trauma among dark-seeded and light-seeded chickpea samples.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13062
Розташовується у зібраннях:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14_194_2018.pdf500.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.