Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13055
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorБредихін, В. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorБогомолова, В. П.-
dc.date.accessioned2022-11-10T19:22:10Z-
dc.date.available2022-11-10T19:22:10Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМашкін М. І., Бредихін В. В., Денисенко С. А., Могутова В. Ф., Богомолова В. П. Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 61-68.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13055-
dc.description.abstractУ статті наведені результати дослідження активації закваски електромагнітним полем з метою прискорення процесу зквашування молока для отримання кисломолочного продукту – ряженки. Визначені оптимальні значення температури і тривалість зквашування для максимального прискорення процесу виробництва ряженки при заданій частоті електромагнітного поля.uk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены результаты исследования активации закваски электромагнитным полем с целью ускорения процесса сквашивания молока для получения кисломолочного продукта – ряженки. Определены оптимальные значения температуры и продолжительность сквашвания для максимального ускорения процесса производства ряженки при заданной частоте электромагнитного поля.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of the study of the activation of the starter by the electromagnetic field in order to accelerate the process of fermentation of milk to obtain a fermented milk product - ryazhenka. The optimal temperature values and duration of souring are determined to maximize the acceleration of the production process of ryazhenka at a given frequency of the electromagnetic field.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;-
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectзакваскаuk_UA
dc.subjectряженкаuk_UA
dc.subjectелектромагнітне полеuk_UA
dc.titleАктивація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженкиuk_UA
dc.title.alternativeАктивация закваски электромагнитным полем при производстве кисломолочного продукта – ряженкиuk_UA
dc.title.alternativeActivation of the straining electromagnetic field in the production of the acid-folk product – rodgesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10_194_2018.pdf499.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.