Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13054
Название: | Дослідження процесу виділення домішок олійної сировини з відходів способом розділення суміші на гіраційному сепараторі |
Другие названия: | Исследование процесса выделения масличной примеси из отходов способом разделения смеси на гирационном сепараторе Research of process of determination olive herbs from waste via the method of mixture on the giracy separator |
Авторы: | Богомолов, О. В. Ільїн, В. І. Ільїна, Н. О. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Богомолов О. В., Ільїн В. І., Ільїна Н. О. Дослідження процесу виділення домішок олійної сировини з відходів способом розділення суміші на гіраційному сепараторі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 53-60. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Краткий осмотр (реферат): | За допомогою активного планування експерименту вивчено поверхні відгуку, які характеризують засміченість суміші, методом двомірних перетинів. Проведено графо-аналітичний аналіз отриманих виразів та обрані оптимальні значення факторів впливу на процес виділення домішок олійної сировини. С помощью активного планирования эксперимента изучено поверхности отклика, которые характеризуют засоренность смеси, методом двухмерных сечений. Проведено графо-аналитический анализ полученных выражений и выбраны оптимальные значения факторов влияния на процесс выделения масличной примеси. With the help of active planning of the experiment, we studied the response surface, which characterize the contamination of the mixture, by the method of two-dimensional sections. The graph-analytical analysis of the obtained expressions was carried out and the optimal values of the factors influencing the process of extracting the oil impurity were selected. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13054 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
9_194_2018.pdf | 700.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.