Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13053
Назва: | Вплив пружності стрічки та тертя у стрічково - барабанному механізмі на работоздатність елеваторів |
Інші назви: | Влияние упругости ленты и трения в ленточно-барабанном механизме на работоспособность элеваторов The influence of elasticity and friction tape in the tape - reel mechanism on the operation of the elevators |
Автори: | Богомолов, О. В. Лук’янов, І. М. Машко, В. Шмуляк, А. |
Ключові слова: | сила тертя;пружне ковзання;тягова здатність;кути спокою і ковзання;коефіцієнт корисної дії;сила трения;упругое скольжение;тяговая способность;углы покоя и скольжения;коэффициент полезного действия;friction force, elastic slip;traction ability;angles of rest and slip;coefficient of effectiveness |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Богомолов О. В., Лук’янов І. М., Машко В., Шмуляк А. Вплив пружності стрічки та тертя у стрічково - барабанному механізмі на работоздатність елеваторів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 47-53. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Короткий огляд (реферат): | Наведено метод отримання кривих ковзання в залежності від пружності стрічки і тертя в передачі, що дозволяє вибрати режим роботи стрічково-барабанного механізму норії без пробуксовки при високих значеннях к.к.д. Приведен метод получения кривых скольжения в зависимости от упругости ленты и трения в передаче, что позволяет выбрать режим работы ленточно-барабанного механизма нории без пробуксовки при высоких значениях КПД. The method of obtaining the slip curves is given, depending on the elasticity of the tape and friction in the transmission, which allows to select the operating mode of the tape-drum mechanism of the burrow without breaking at high values of the coefficient of efficiency. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13053 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8_194_2018.pdf | 866.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.