Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036
Назва: Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Михайленко, Володимир Григорович
Торяник, Дмитро Олександрович
Дата публікації: 26-бер-2012
Бібліографічний опис: Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію. Патент України на корисну модель № 68543, МПК (2012.01) C01B 9/00. В. В. Євлаш, О. О. Аксьонова, Н. О. Отрошко, В. Г. Михайленко, Д. О. Торяник. № u 2011 11788. Заявл. 06.10.2011. Опубл. 26.03.2012, Бюл.№ 6. 5 с.
Серія/номер: 11;68543
Короткий огляд (реферат): Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію включає підготовку водного розчину солі кухонної харчової з добавкою йодноватокислого калію. Потім відновлюють йодат-іону натрій тіосульфатом до йодид-іону. Окислюють йодид-іони хлором. При цьому індикацію завершення кулонометричного титрування здійснюється за допомогою вимірювання окисно-відновного потенціалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
68543.pdf179.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.