Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036
Назва: | Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію |
Автори: | Євлаш, Вікторія Владленівна Аксьонова, Олена Федорівна Отрошко, Наталія Олександрівна Михайленко, Володимир Григорович Торяник, Дмитро Олександрович |
Дата публікації: | 26-бер-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію. Патент України на корисну модель № 68543, МПК (2012.01) C01B 9/00. В. В. Євлаш, О. О. Аксьонова, Н. О. Отрошко, В. Г. Михайленко, Д. О. Торяник. № u 2011 11788. Заявл. 06.10.2011. Опубл. 26.03.2012, Бюл.№ 6. 5 с. |
Серія/номер: | 11;68543 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію включає підготовку водного розчину солі кухонної харчової з добавкою йодноватокислого калію. Потім відновлюють йодат-іону натрій тіосульфатом до йодид-іону. Окислюють йодид-іони хлором. При цьому індикацію завершення кулонометричного титрування здійснюється за допомогою вимірювання окисно-відновного потенціалу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
68543.pdf | 179.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.