Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036
Название: Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Михайленко, Володимир Григорович
Торяник, Дмитро Олександрович
Дата публикации: 26-мар-2012
Библиографическое описание: Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію. Патент України на корисну модель № 68543, МПК (2012.01) C01B 9/00. В. В. Євлаш, О. О. Аксьонова, Н. О. Отрошко, В. Г. Михайленко, Д. О. Торяник. № u 2011 11788. Заявл. 06.10.2011. Опубл. 26.03.2012, Бюл.№ 6. 5 с.
Серия/номер: 11;68543
Краткий осмотр (реферат): Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію включає підготовку водного розчину солі кухонної харчової з добавкою йодноватокислого калію. Потім відновлюють йодат-іону натрій тіосульфатом до йодид-іону. Окислюють йодид-іони хлором. При цьому індикацію завершення кулонометричного титрування здійснюється за допомогою вимірювання окисно-відновного потенціалу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
68543.pdf179.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.