Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036
Title: Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Михайленко, Володимир Григорович
Торяник, Дмитро Олександрович
Issue Date: 26-Mar-2012
Citation: Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію. Патент України на корисну модель № 68543, МПК (2012.01) C01B 9/00. В. В. Євлаш, О. О. Аксьонова, Н. О. Отрошко, В. Г. Михайленко, Д. О. Торяник. № u 2011 11788. Заявл. 06.10.2011. Опубл. 26.03.2012, Бюл.№ 6. 5 с.
Series/Report no.: 11;68543
Abstract: Спосіб оцінки масової концентрації йоду в солі кухонній харчовій з добавкою йодноватокислого калію включає підготовку водного розчину солі кухонної харчової з добавкою йодноватокислого калію. Потім відновлюють йодат-іону натрій тіосульфатом до йодид-іону. Окислюють йодид-іони хлором. При цьому індикацію завершення кулонометричного титрування здійснюється за допомогою вимірювання окисно-відновного потенціалу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13036
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
68543.pdf179.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.