Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12776
Title: Управління міжнародною конкурентоспроможністю
Authors: Віннікова, Вікторія Вікторівна
Keywords: конкурентоспроможність;управління;методичні рекомендації
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Управління міжнародною конкурентоспроможністю : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. В. В. Віннікова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 15 с.
Abstract: У процесі вивчення курсу "Управління міжнародною конкурентоспроможністю" кожен студент виконує індивідуальне завдання. Основна мета індивідуального завдання - відпрацювання практичних навичок в аналізі і управлінні конкурентоспроможністю підприємства, організації, фірми, компанії. Зміст індивідуального завдання - проведення аналізу ланцюжка цінностей підприємства; порівняти результати аналізу з відповідними показниками конкурентів; розробити практичні заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12776
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_samost_roboti_upravl_mizhnar_konkurentospromozhn_vinnikova_2017.pdf169.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.