Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12776
Title: | Управління міжнародною конкурентоспроможністю |
Authors: | Віннікова, Вікторія Вікторівна |
Keywords: | конкурентоспроможність;управління;методичні рекомендації |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Управління міжнародною конкурентоспроможністю : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. В. В. Віннікова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 15 с. |
Abstract: | У процесі вивчення курсу "Управління міжнародною конкурентоспроможністю" кожен студент виконує індивідуальне завдання. Основна мета індивідуального завдання - відпрацювання практичних навичок в аналізі і управлінні конкурентоспроможністю підприємства, організації, фірми, компанії. Зміст індивідуального завдання - проведення аналізу ланцюжка цінностей підприємства; порівняти результати аналізу з відповідними показниками конкурентів; розробити практичні заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12776 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_samost_roboti_upravl_mizhnar_konkurentospromozhn_vinnikova_2017.pdf | 169.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.