Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12776
Название: Управління міжнародною конкурентоспроможністю
Авторы: Віннікова, Вікторія Вікторівна
Ключевые слова: конкурентоспроможність;управління;методичні рекомендації
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Управління міжнародною конкурентоспроможністю : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. В. В. Віннікова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 15 с.
Краткий осмотр (реферат): У процесі вивчення курсу "Управління міжнародною конкурентоспроможністю" кожен студент виконує індивідуальне завдання. Основна мета індивідуального завдання - відпрацювання практичних навичок в аналізі і управлінні конкурентоспроможністю підприємства, організації, фірми, компанії. Зміст індивідуального завдання - проведення аналізу ланцюжка цінностей підприємства; порівняти результати аналізу з відповідними показниками конкурентів; розробити практичні заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12776
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomend_samost_roboti_upravl_mizhnar_konkurentospromozhn_vinnikova_2017.pdf169.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.