Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12774
Название: Товарознавство. Непродовольчі товари. Товари господарчо-будівельного призначення. (Розділ: Будівельні товари. Сухі будівельні суміші. Меблеві товари)
Авторы: Акмен, Вікторія Олександрівна
Головко, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: зберігання;меблеві товари;товарознавство непродовольчих товарів;якість товарів;асортимент товарів;будівельні суміші;будівельні товари
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Акмен В. О., Головко Т. М. Товарознавство. Непродовольчі товари. Товари господарчо-будівельного призначення. (Розділ: Будівельні товари. Сухі будівельні суміші. Меблеві товари): конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» факультету управління торговельне-підприємницькою та митною діяльністю. Харків: ХДУХТ, 2019. 41 с.
Краткий осмотр (реферат): Основними завданнями дисципліни є: надання глибоких знань з теоретичних питань та навичок з визначення показників якості непродовольчих товарів, факторів які впливають на формування та розширення асортименту, збереження якості товарів, просування товарів від виробників до споживачів. Оскільки кожна група непродовольчих товарів відрізняється між собою за споживчими властивостями, умовами використання та зберігання, то в товарознавстві застосовуються знання і відомості з різних галузей науки і техніки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12774
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tovaroznav_neprod_tovary_KL_076_2019.pdf2.36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.