Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12774
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-09T17:37:32Z-
dc.date.available2022-11-09T17:37:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАкмен В. О., Головко Т. М. Товарознавство. Непродовольчі товари. Товари господарчо-будівельного призначення. (Розділ: Будівельні товари. Сухі будівельні суміші. Меблеві товари): конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» факультету управління торговельне-підприємницькою та митною діяльністю. Харків: ХДУХТ, 2019. 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12774-
dc.description.abstractОсновними завданнями дисципліни є: надання глибоких знань з теоретичних питань та навичок з визначення показників якості непродовольчих товарів, факторів які впливають на формування та розширення асортименту, збереження якості товарів, просування товарів від виробників до споживачів. Оскільки кожна група непродовольчих товарів відрізняється між собою за споживчими властивостями, умовами використання та зберігання, то в товарознавстві застосовуються знання і відомості з різних галузей науки і техніки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectмеблеві товариuk_UA
dc.subjectтоварознавство непродовольчих товарівuk_UA
dc.subjectякість товарівuk_UA
dc.subjectасортимент товарівuk_UA
dc.subjectбудівельні сумішіuk_UA
dc.subjectбудівельні товариuk_UA
dc.titleТоварознавство. Непродовольчі товари. Товари господарчо-будівельного призначення. (Розділ: Будівельні товари. Сухі будівельні суміші. Меблеві товари)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tovaroznav_neprod_tovary_KL_076_2019.pdf2.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.