Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12760
Название: Менеджмент
Авторы: Забродська, Ганна Іванівна
Буданова, Ольга Станіславівна
Ключевые слова: зовнішньоекономічна діяльність (ЗЕД);звітність;менеджмент;практика
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Менеджмент : методичні рекомендації для оформлення звітів із практичної підготовки студентів (ступінь вищої освіти бакалавр) денної та заочної форми навчання (спеціалізації "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності") / уклад. : Л. Д. Забродська, О. С. Буданова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 53 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації і знаряддям праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них на базі одержаних в університеті знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи на реальному підприємстві різних галузей народного господарства в ринкових умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання і творчо їх застосовувати в практичній діяльності, формування вмінь проводити наукові дослідження за різними напрямками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12760
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomend_menedzhment_zviti_prakt_pidgot_zabrodska_budanova_2017.pdf1.95 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.