Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12735
Назва: | Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів |
Автори: | Захаренко, Віталій Олександрович Акмен, Вікторія Олександрівна |
Ключові слова: | матеріалознавство;властивості;металовироби;полімери;непродовольчі товари;методи дослідження сировини і матеріалів;кристали |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Захаренко В. О., Акмен В. О. Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів: візуальне супроводження для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 90 c. |
Короткий огляд (реферат): | Візуальне супроводження лекцій з дисципліни "Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів" для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12735 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VS_materialoznavstvo_2019.pdf | 5.24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.