Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12735
Назва: Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів
Автори: Захаренко, Віталій Олександрович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Ключові слова: матеріалознавство;властивості;металовироби;полімери;непродовольчі товари;методи дослідження сировини і матеріалів;кристали
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Захаренко В. О., Акмен В. О. Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів: візуальне супроводження для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 90 c.
Короткий огляд (реферат): Візуальне супроводження лекцій з дисципліни "Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів" для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12735
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VS_materialoznavstvo_2019.pdf5.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.