Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12735
Название: | Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів |
Авторы: | Захаренко, Віталій Олександрович Акмен, Вікторія Олександрівна |
Ключевые слова: | матеріалознавство;властивості;металовироби;полімери;непродовольчі товари;методи дослідження сировини і матеріалів;кристали |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Захаренко В. О., Акмен В. О. Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів: візуальне супроводження для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 90 c. |
Краткий осмотр (реферат): | Візуальне супроводження лекцій з дисципліни "Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів" для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12735 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VS_materialoznavstvo_2019.pdf | 5.24 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.