Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12735
Название: Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів
Авторы: Захаренко, Віталій Олександрович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Ключевые слова: матеріалознавство;властивості;металовироби;полімери;непродовольчі товари;методи дослідження сировини і матеріалів;кристали
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Захаренко В. О., Акмен В. О. Матеріалознавство та основи технології виробництва непродовольчих товарів: візуальне супроводження для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 90 c.
Краткий осмотр (реферат): Візуальне супроводження лекцій з дисципліни "Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів" для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12735
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VS_materialoznavstvo_2019.pdf5.24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.