Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717
Назва: | Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі |
Автори: | Віннікова, Вікторія Вікторівна |
Ключові слова: | туристичний бізнес;організація обслуговування;підприємства готельного господарства;туристичний продукт |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі : конспект лекцій / уклад. В.В. Віннікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 88 с. |
Короткий огляд (реферат): | При вивченні предмета вирішуються такі завдання: формування у студентів ділового мислення, придбання професійної компетентності, підприємницьких навичок, ініціативності, уміння бачити перспективи і вирішувати операційні завдання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_operacij_sistemi_i_tehnol_gotel_gosp_ta_turizmi_vinnikova_2016.pdf | 751.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.