Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717
Назва: Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі
Автори: Віннікова, Вікторія Вікторівна
Ключові слова: туристичний бізнес;організація обслуговування;підприємства готельного господарства;туристичний продукт
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі : конспект лекцій / уклад. В.В. Віннікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 88 с.
Короткий огляд (реферат): При вивченні предмета вирішуються такі завдання: формування у студентів ділового мислення, придбання професійної компетентності, підприємницьких навичок, ініціативності, уміння бачити перспективи і вирішувати операційні завдання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konspekt_lekcij_operacij_sistemi_i_tehnol_gotel_gosp_ta_turizmi_vinnikova_2016.pdf751.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.