Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717
Название: | Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі |
Авторы: | Віннікова, Вікторія Вікторівна |
Ключевые слова: | туристичний бізнес;організація обслуговування;підприємства готельного господарства;туристичний продукт |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі : конспект лекцій / уклад. В.В. Віннікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 88 с. |
Краткий осмотр (реферат): | При вивченні предмета вирішуються такі завдання: формування у студентів ділового мислення, придбання професійної компетентності, підприємницьких навичок, ініціативності, уміння бачити перспективи і вирішувати операційні завдання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
konspekt_lekcij_operacij_sistemi_i_tehnol_gotel_gosp_ta_turizmi_vinnikova_2016.pdf | 751.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.