Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717
Название: Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі
Авторы: Віннікова, Вікторія Вікторівна
Ключевые слова: туристичний бізнес;організація обслуговування;підприємства готельного господарства;туристичний продукт
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі : конспект лекцій / уклад. В.В. Віннікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 88 с.
Краткий осмотр (реферат): При вивченні предмета вирішуються такі завдання: формування у студентів ділового мислення, придбання професійної компетентності, підприємницьких навичок, ініціативності, уміння бачити перспективи і вирішувати операційні завдання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konspekt_lekcij_operacij_sistemi_i_tehnol_gotel_gosp_ta_turizmi_vinnikova_2016.pdf751.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.