Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717
Title: Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі
Authors: Віннікова, Вікторія Вікторівна
Keywords: туристичний бізнес;організація обслуговування;підприємства готельного господарства;туристичний продукт
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Операційні системи і технології в готельному господарстві та туризмі : конспект лекцій / уклад. В.В. Віннікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 88 с.
Abstract: При вивченні предмета вирішуються такі завдання: формування у студентів ділового мислення, придбання професійної компетентності, підприємницьких навичок, ініціативності, уміння бачити перспективи і вирішувати операційні завдання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12717
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konspekt_lekcij_operacij_sistemi_i_tehnol_gotel_gosp_ta_turizmi_vinnikova_2016.pdf751.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.