Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12633
Назва: | Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ ІІІ «Культурно-побутові та галантерейні товари» |
Автори: | Головко, Микола Павлович Захаренко, Віталій Олександрович Акмен, Вікторія Олександрівна Потапов, Володимир Олексійович |
Ключові слова: | класифікація товарів;кодування товарів;товарний асортимент;шкірогалантерейні вироби;канцтовари |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Захаренко В. О., Акмен В. О., Потапов В. О. Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ ІІІ «Культурно-побутові та галантерейні товари»: методичні вказівки та завдання для комплексного контролю знань студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 030510 «Товарознавство та торговельне підприємництво». Харків: ХДУХТ, 2016. 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | "Культурно-побутові та галантерейні товари" є заключним курсом при вивченні непродовольчих товарів і включає такі групи товарів: електропобутові-провідникові матеріали, холодильні прилади, машини для обробки білизни, електроприлади для прибирання приміщення, прилади для переробки продуктів, для створення мікроклімату в приміщенні та культурно-побутові - папір, картон, шкільно-письмові, канцелярські і офісні товари, фото- і кінотовари, радіоелектронні, музикальні, спортивні товари, іграшки, галантерейні товари, ювелірні товари і годинники. Метою контрольних завдань з дисципліни "Товарознавство непродовольчих товарів" являється демонстрування студентом відповідності кваліфікаційним вимогам, які ставлять до першого навчального рівня у вищому навчальному закладі - бакалавра. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12633 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kult_pobut_tovary_MV_dlya_kontr_znan_R3_2016.pdf | 781.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.