Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12579
Название: Товарознавство
Авторы: Акмен, Вікторія Олександрівна
Ключевые слова: товарознавство непродовольчих товарів;товарознавство продовольчих товарів;товарознавство
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Акмен В. О. Товарознавство: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр факультету менеджменту напряму підготовки 6.030601 ”Менеджмент”. Харків: ХДУХТ, 2015. 48 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчення дисципліни "Товарознавство" передбачає засвоєння студентами теоретичних знань та набуття практичних навичок, потрібних для підготовки кваліфікованого фахівця з менеджменту, що зумовлено актуальністю розв'язання проблеми забезпечення сфери торгівлі і виробництва якісними керівниками, що вміють регулювати потоки товарів відповідно до формування і прогнозування попиту населення на продовольчі і непродовольчі товари. Тому менеджерам торгівлі і бізнесу необхідні знання про товар, шляхи збереження його якості та результатів проведення операцій з товаром, організації торгівлі, а також економічні розрахунки. До того ж менеджер повинен навчитись бути тим фахівцем, що може самостійно приймати рішення та самостійно обробляти необхідну інформацію. Самостійна робота є одим з видів навчання, що відбувається особисто студентом, але викладачем регламентується її обсяг і зміст, здійснюється безпосереднє керівництво та визначаються методи контролю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12579
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tovaroznavstvo_MV_dlya_samost_roboty_2015.pdf533.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.