Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12579
Title: Товарознавство
Authors: Акмен, Вікторія Олександрівна
Keywords: товарознавство непродовольчих товарів;товарознавство продовольчих товарів;товарознавство
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Акмен В. О. Товарознавство: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр факультету менеджменту напряму підготовки 6.030601 ”Менеджмент”. Харків: ХДУХТ, 2015. 48 с.
Abstract: Вивчення дисципліни "Товарознавство" передбачає засвоєння студентами теоретичних знань та набуття практичних навичок, потрібних для підготовки кваліфікованого фахівця з менеджменту, що зумовлено актуальністю розв'язання проблеми забезпечення сфери торгівлі і виробництва якісними керівниками, що вміють регулювати потоки товарів відповідно до формування і прогнозування попиту населення на продовольчі і непродовольчі товари. Тому менеджерам торгівлі і бізнесу необхідні знання про товар, шляхи збереження його якості та результатів проведення операцій з товаром, організації торгівлі, а також економічні розрахунки. До того ж менеджер повинен навчитись бути тим фахівцем, що може самостійно приймати рішення та самостійно обробляти необхідну інформацію. Самостійна робота є одим з видів навчання, що відбувається особисто студентом, але викладачем регламентується її обсяг і зміст, здійснюється безпосереднє керівництво та визначаються методи контролю.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12579
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tovaroznavstvo_MV_dlya_samost_roboty_2015.pdf533.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.