Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12574
Назва: Товарознавство книги
Автори: Акмен, Вікторія Олександрівна
Ключові слова: митна експертиза;митна справа;товарознавство книги
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Акмен В. О. Товарознавство книги: методичні вказівки та індивідуальні завдання для виконання контрольних робіт для студентів заочної та денної форми навчання факультету товарознавства і торговельного підприємництва спеціальності «Товарознавство та експертиза в митній справі»; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 32 с.
Короткий огляд (реферат): Мета даної методичної розробки - розвити у фахівців навички самостійного пошуку навчального матеріалу та застосування його при вирішенні практичних завдань стосовно визначення наявності дефектів книги, відповідності оформлення, видів та розмірів застосованих шрифтів, якості друку та графічних зображень тощо. Це закріпить набутий комплекс знань, вмінь та навичок, які необхідні для професійної праці з книжковими товарами в умовах ринку в різних галузях, так як у сферу діяльності випускників спеціальності входять відношення, пов'язані з управлінням асортиментом, якістю та конкурентоспроможністю книг для досягнення комерційного успіху при роботі з відчизняними та імпортними книжковими товарами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12574
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavstvo_knyhy_MV_dlya_kontrol_robit_2014.pdf440.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.