Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12421
Назва: Спосіб одержання дріжджового тіста
Автори: Неклеса, Ольга Павлівна
Дата публікації: 10-гру-2015
Бібліографічний опис: Спосіб одержання дріжджового тіста. Патент України на корисну модель № 103253, МПК (2015.01), A21D 8/00, C12N 1/18 (2006.01), A23P 1/00, A23L 1/0532 (2006.01). О. П. Неклеса. № u 2015 05355. Заявл. 02.06.2015. Опубл. 10.12.2015, Бюл.№ 23. 8 с.
Серія/номер: 11;103253
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання дріжджового тіста з використанням дріжджів або інших видів бродильної мікрофлори, причому готують безопарне дріжджове тісто, у яке здобу вводять у формі капсул з полісахаридною термостабільною оболонкою з внутрішнім умістом у вигляді суміші жирової складової, цукру та/чи цукроподібних речовин за співвідношенням дріжджове тісто: капсули як (99,0:60,0)÷(1,0:40,0) (мас. %), при цьому співвідношення жирова складова: цукор та/чи цукроподібні речовини у вказаній суміші складає як (99,0:80,0)÷(1,0:20,0) (мас. %).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12421
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
103253.pdf208.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.