Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Неклеса, Ольга Павлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-07T12:43:02Z | - |
dc.date.available | 2022-11-07T12:43:02Z | - |
dc.date.issued | 2015-12-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання дріжджового тіста. Патент України на корисну модель № 103253, МПК (2015.01), A21D 8/00, C12N 1/18 (2006.01), A23P 1/00, A23L 1/0532 (2006.01). О. П. Неклеса. № u 2015 05355. Заявл. 02.06.2015. Опубл. 10.12.2015, Бюл.№ 23. 8 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12421 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання дріжджового тіста з використанням дріжджів або інших видів бродильної мікрофлори, причому готують безопарне дріжджове тісто, у яке здобу вводять у формі капсул з полісахаридною термостабільною оболонкою з внутрішнім умістом у вигляді суміші жирової складової, цукру та/чи цукроподібних речовин за співвідношенням дріжджове тісто: капсули як (99,0:60,0)÷(1,0:40,0) (мас. %), при цьому співвідношення жирова складова: цукор та/чи цукроподібні речовини у вказаній суміші складає як (99,0:80,0)÷(1,0:20,0) (мас. %). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;103253 | - |
dc.title | Спосіб одержання дріжджового тіста | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
103253.pdf | 208.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.