Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеклеса, Ольга Павлівна-
dc.date.accessioned2022-11-07T12:43:02Z-
dc.date.available2022-11-07T12:43:02Z-
dc.date.issued2015-12-10-
dc.identifier.citationСпосіб одержання дріжджового тіста. Патент України на корисну модель № 103253, МПК (2015.01), A21D 8/00, C12N 1/18 (2006.01), A23P 1/00, A23L 1/0532 (2006.01). О. П. Неклеса. № u 2015 05355. Заявл. 02.06.2015. Опубл. 10.12.2015, Бюл.№ 23. 8 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12421-
dc.description.abstractСпосіб одержання дріжджового тіста з використанням дріжджів або інших видів бродильної мікрофлори, причому готують безопарне дріжджове тісто, у яке здобу вводять у формі капсул з полісахаридною термостабільною оболонкою з внутрішнім умістом у вигляді суміші жирової складової, цукру та/чи цукроподібних речовин за співвідношенням дріжджове тісто: капсули як (99,0:60,0)÷(1,0:40,0) (мас. %), при цьому співвідношення жирова складова: цукор та/чи цукроподібні речовини у вказаній суміші складає як (99,0:80,0)÷(1,0:20,0) (мас. %).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;103253-
dc.titleСпосіб одержання дріжджового тістаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
103253.pdf208.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.