Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12395
Title: Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Крамаренко, Дмитро Павлович
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Гафуров, Олег Вікторович
Issue Date: 10-Nov-2015
Citation: Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока. Патент України на корисну модель № 102674, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко,Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, О. В. Гафуров. № u 2015 05110. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 6 с.
Series/Report no.: 11;102674
Abstract: Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять при температурі 55-60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15-20 °C, як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат знежиреного молока з вологістю 86-90 %, емульсію гомогенізують при тиску 0,6-0,8 МПа.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12395
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
102674.pdf177.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.