Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12395
Назва: | Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Юдіна, Тетяна Іллівна Крамаренко, Дмитро Павлович Мазняк, Захар Олександрович Золотухіна, Інна Василівна Дмитревський, Дмитро В'ячеславович Гафуров, Олег Вікторович |
Дата публікації: | 10-лис-2015 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока. Патент України на корисну модель № 102674, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко,Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, О. В. Гафуров. № u 2015 05110. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 6 с. |
Серія/номер: | 11;102674 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять при температурі 55-60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15-20 °C, як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат знежиреного молока з вологістю 86-90 %, емульсію гомогенізують при тиску 0,6-0,8 МПа. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12395 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
102674.pdf | 177.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.