Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12395
Назва: Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Крамаренко, Дмитро Павлович
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Гафуров, Олег Вікторович
Дата публікації: 10-лис-2015
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату молока. Патент України на корисну модель № 102674, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко,Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, О. В. Гафуров. № u 2015 05110. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 10.11.2015, Бюл.№ 21. 6 с.
Серія/номер: 11;102674
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять при температурі 55-60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15-20 °C, як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат знежиреного молока з вологістю 86-90 %, емульсію гомогенізують при тиску 0,6-0,8 МПа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12395
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
102674.pdf177.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.